Cum fac loc de muzică pe un telefon cu spațiu puțin

Nu, nu mă apuc să dezinstalez aplicații. De aia folosim smartphone, printre altele, să ne bucurăm de aplicații mișto, nu să fim obligați să renunțăm la ele.

Telefonul meu are 16 GB, deci se putea și mai rău. Știu destui care se chinuie cu 8 GB. Dar și așa, cred că și la 64 GB sau 128 GB aș găsi cu ce să-l umplu, ca la un moment dat să trezesc nu-mi ajunge spațiul.

Ideea nu e să faci curat și să renunți la chestiile de care ai nevoie, ci să-ți optimizezi ocuparea spațiului. Iar la muzică e chiar simplu să te descurci cu spațiu puțin: ții doar muzica de care ai chef la un anumit moment.

Detaliez.

Îmi țin muzica online, pe Play Music al lui Google. Nu am multă, vreo 1.300 de melodii din 50.000, câte poți pune în total.

Pe telefon am aplicația Play Music, care poate face streaming, dar nu vreau să abuzez de baterie și de abonamentul de date pentru asta.

Așa că descarc pe telefon albumele pe care am chef să le ascult pe drum, înainte să plec de sau spre acasă. 2-3 albume sunt cam suficient pentru o zi. A doua zi le șterg și descarc alte albume, de care am chef atunci.

Faza mișto e că Play Music îți permite să faci chestia asta super simplu. Fiecare album are opțiune de download pe telefon. Același buton cu care descarci un album e și pentru a-l șterge de pe telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *