Cand doriti sa cumparati mobila folosita, aveti grija la…

Mobila auto asamblata poate sa nu fie prea solida

Mobilierul auto-asamblat este o alternativa buna si economica la cumpararea de mobilier scump de marca. Desi, atunci cand cautati mobilier in locatii second-hand, e bine sa aveti grija de mobilierul care a fost auto-asamblat. Adesea, mobilierul e posibil sa nu mai aiba toate piesele sale originale, sau este posibil sa nu mai aiba rezistenta structurala originala ca atunci cand a fost asamblata pentru prima data.

Refinisati mobilierul vechi pentru scopuri noi

Vreti sa cumparati o comoda veche, si sa o folositi ca dulap de baie? Aceasta idee este una dintre cele mai recente tendinte, si functioneaza frumos in special pentru mobilierul antic si mai vechi. Asigurati-va ca refinisati lemnul sau alt material pentru comoda intr-un finisaj rezistent la apa. Reutilizarea mobilierului este o idee grozava, dar probabil nu doriti sa va stricati “comoara” nou gasita.

Sugestii pentru mascarea imperfectiunilor

V-ati indragostit de o piesa gasita intr-un depozit de mobila second hand Bucuresti, dar aceasta isi arata varsta si uzura la suprafata? Ce ziceti sa adaugati decupaje de tapet pentru a crea un aspect personalizat? Adaugati tapetul, si apoi sigilati suprafata cu un etansant transparent. Elementul de etansare va impiedica ridicarea tapetului, si va elimina posibilitatea aparitiei de inele de apa si urme de suprafata.

Pregatiti un vehicul suficient de mare pentru mobila cumparata

Una dintre cele mai mari greseli de facut este sa nu fiti pregatit sa va luati acasa mobila. Multe magazine va vor pastra marfa pentru cateva zile, in timp ce altele va vor cere sa va luati mobila in aceasi zi. Daca stiti ca veti cumpara o canapea, planificati ce magazine si depozite veti vizita, si pregatiti un camion pentru a va ridica mobila. Nu credem ca v-ar placea sa gasiti ceva care este „perfect”, iar apoi sa constantati ca nu puteti sa-l duceti imediat acasa.

Mobila pentru copii poate fi periculoasa

Aveti grija cand cumparati mobilier pentru copii la mana a doua. De multe ori mobilierul a fost rechemat de fabrica pentru defecte, si proprietarul a vrut sa scape de ea. O alta idee importanta de retinut este ca ar fi putut fi deteriorata si apoi reparata, insa nu corect.

Gasirea de mobilier la mana a doua poate fi interesanta si plina de satisfactii odata ce o aduceti acasa. Indiferent daca o refinisati, sau este gata asa cum este, banii pe care ii economisiti pot fi folositi in alte parti. Folositi sfaturile de mai sus atunci cand cumparati mobilier la mana a doua si bucurati-va de cautare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *