Cazare in regim hotelier, desigur

Una din cele mai bune modalitati de reducere a cheltuielilor cand calatoriti prin tara este sa va rezervati sederea la o unitate de cazare in regim hotelier. In continuare veti gasi cateva sfaturi ce va vor ajuta sa faceti rezervare la cele mai bune unitati disponibile.

Romania a devenit o tara din ce in ce mai scumpa, si daca planuiti o excursie pentru a explora frumusetile patriei, aveti nevoie de putina planificare strategica ca sa va faceti acest lucru in limita bugetului. Intrucat nu puteti limita cheltuielile de transport, in afara de a cumpara bilete la clasa economica, un alt mod de a economisi o parte din bani este prin cazarea la un apartament in regim hotelier.

Contrar zvonurilor care afirma ca acest tip de cazare nu este confortabila pentru ca este ieftina, ideea principala a acestor modalitati de cazare este faptul ca sunt accesibile pentru ca nu ofera facilitati oaspetilor care nu le folosesc. Bineinteles, nu veti avea sauna, sau o sala de fitness bine echipata, dar camerele sunt la fel de comfortabile ca cele dintr-un hotel luxos, iar mancarea va fi la fel de buna ca cea de acasa. Daca faceti parte din categoria calatorilor inteligenti ce vor sa economiseasca bani prin sederea la o cazare accesibila, site-ul web www.regimhotelier.net va ofera cateva sfaturi ce va vor ajuta sa gasiti cele mai bune oferte:

Utilizati Internetul

Internetul este fara dubii unul dintre cele mai bune metode de cautari pentru orice, si cazarea in regim hotelier nu face nota discordanta. Odata ce v-ati rezervat biletele de transport, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa cautati cea mai buna varianta de cazare. Datorita cresterii popularitatii acestor unitati, apartamentele pot fi rezervate inaintea calatoriei propriu-zise, pentru a fi siguri ca nu va veti alege cu cea mai neconfortabila cazare in plin sezon turistic.

Verificati notele primite

Asa cum oaspetii ofera note hotelurilor de lux in functie de tipul de servicii oferite si cat de accesibile sunt, astfel de note sunt valabile si in cazul unui apartament in regim hotelier Bacau. Odata ce ati facut o selectie a catorva unitati, ar trebui sa verificati notele primite de acestea de la cei care au fost acolo. Totusi, e bine sa va asigurati intotdeauna ca nu verificati aceste note pe site-ul de prezentare al unitatii respective, pentru ca ele pot fi “umflate” din motive de publicitate.

Spre deosebire de hoteluri unde cel mult puteti vorbi cu managerul, de regula cazarile in regim hotelier sunt operate de persoane individuale sau familii, si puteti discuta orice problema direct cu proprietarii acestora. Mai mult,intrucat un astfel de apartament este oglinda proprietarului, puteti ghici calitatea serviciilor pe care urmeaza sa le primiti purtand o scurta conversatie cu acesta.

Nu uitati de discount

Dupa cum am mentionat si inainte, aceste apartamente sunt operate de familii, si puteti discuta de reduceri atunci cand discutati cu proprietarul. Daca aveti impresia ca proprietarul cere un pret ridicat, si sezonul nu este tocmai prietenos turismului, puteti obtine o reducere frumusica la orice apartament inchiriat in regim hotelier – daca stiti sa va tocmiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *