Ce sunt tractorasele agricole de gradina?

Aceasta este probabil prima intrebare pe care trebuie sa o examinam mai indeaproape, pentru ca nu toata lumea are o conceptie exacta despre ceea ce este cu adevarat un tractoras de gradina. Acest lucru include multi comercianti cu amanuntul care considera ca majoritatea masinilor de tuns iarba se incadreaza in aceasta categorie.

Adevaratele tractorase de gradina

Daca tot ce trebuie sa faceti este sa taiati gazonul si sa trageti cu el o mica remorca, un tractor de gazon este tot ce aveti cu adevarat nevoie. Dar, daca aveti mai multe locuri de munca in minte, aveti nevoie de ceva cu o putere „musculara” reala. Aici intra in joc adevaratul „tractoras de gradina”. Aceste „animale” au puterea necesara pentru a face fata aproape oricaror sarcini ca un sef. Dispun de motoare puternice, anvelope si suspensii grele, un cârlig de tractare greu si, in unele cazuri, un priza de forta (putere de iesire), care va permite sa atasati unelte suplimentare, cum ar fi unelte, in spate.

Cele mai bune tractorase de gradina arata exact ca un tractor agricol miniaturizat prin faptul ca au roti mai mari pe spate, un cadru mai greu si capacitatea de a manevra o gama larga de atasamente. In loc de transmisie cu centura, ele au o transmisie cu axe mai puternice pentru a va permite sa incarcati incarcaturi mai grele. Și, bineinteles, inca puteti sa va cositi gazonul, deoarece acestea au punti detasabile de tuns iarba.

Inainte de a incepe cumparaturile

Acum, ca aveti o idee de baza despre diferentele dintre diferitele tractorase de gradina, website-ul tractoraseonline.ro va sfatuieste sa aruncati o privire asupra unora dintre lucrurile pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a decide care dintre ele este potrivit pentru nevoile si bugetul dvs., incepând cu proprietatea.

Dimensiunea proprietatii

Indiferent de tipul de tractor de gradina pe care intentionati sa il cumparati, dimensiunea proprietatii joaca un rol important in procesul de luare a deciziilor. Daca proprietatea dvs. masoara un pogon sau mai putin, un simplu tractor usor pentru curatarea gazonului, cu o punte de cosit mica, va va face probabil bine treaba. Daca aveti unul pâna la doua hectare, este posibil sa descoperiti ca o unitate usoara si medie cu o punte medie face treaba.

Cum veti folosi tractorasul?

Vreti sa cumparati un tractor de gradina doar pentru a cosi pajistea si a trage o mica remorca prin apropiere? Sau intentionati sa folositi atasamente cum ar fi suflante de zapada, pluguri de zapada, remorci de gradina mari si masini de reculat? Dar despre incarcarea incarcaturilor grele?

Nu toate tractorasele agricole pentru gradina sunt concepute pentru a face fata acestui tip de utilizare, de fapt, majoritatea modelelor mici nu pot face fata niciuneia dintre ele. Asigurati-va ca orice tractor pe care il alegeti poate gestiona sarcinile suplimentare. Va recomand sa cumparati un adevarat tractoras de gradina greu, cu o priza de forta, pentru a va asigura ca va corespunde nevoilor Dvs in primele zile ale activitatilor de gradinarit si ca va tine pasul cu ele asa cum se vor schimba cerintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *