4 Sfaturi esentiale pentru cumpararea de piese auto online

Prezentare generala a pieselor auto

Cumpararea de piese de schimb pentru masina dvs. de lux nou nouta sau pentru o masina de epoca la mana a doua nu este un proces usor in zilele noastre, daca nu stiti totul despre toate aspectele legate de piesele si accesoriile auto.

Achizitionarea de piese auto noi care nu sunt usor de gasit poate fi un proces foarte costisitor in cazul in care va loviti de dealeri locali, deoarece dealerii trebuie sa comande mai departe la compania producatoare principala.

Prin urmare, este mai bine sa cautati intre piesele auto folosite, unde aveti optiunea de a economisi niste bani si le puteti obtine mai repede.

Internetul nu mai este o noutate in zilele noastre, deoarece toata lumea este bine conectata digital, iar comunicarea a facut salturi semnificative oferind o multime de optiuni la dispozitia noastra.

Daca va petreceti o buna parte din zi in masina, mergand si venind de la si spre serviciu, atunci aceste sfaturi de mai jos ar putea sa va fie de mare folos. Aruncati o privire atenta la cele de mai jos inainte de a cumpara piese auto online.

1) Recunoasterea piesei auto potrivite

Chiar si atunci cand aveti cunostinte destul de corecte despre piesele auto, nu ar trebui sa le cumparati niciodata fara sa le verificati cu mecanicul dumneavoastra de incredere.

Asigurati-va ca consultati dealerii locali pentru a obtine o idee despre tipul sau numarul de serie al piesei auto si verificati intotdeauna de doua ori cu privire la aceasta cu vanzatorul online, chiar si atunci cand ati facut comanda corecta.

Odata ce produsul a fost livrat, nu il instalati imediat, altfel ati putea incalca termenii si conditiile de garantie pe perioada limitata. De asemenea, ignorati cumpararea online a oricarei piese auto daca vanzatorul nu a afisat nicio poza, deoarece poate fi o achizitie riscanta, recomanda cei de la magazinul online Piesemotocultor.ro.

Amintiti-va intotdeauna sa cititi cateva recenzii inainte de a va incheia achizitia si preferati cumparatorii/marca reputate in locul celor noi.

2) Cercetati

Fa-ti teme amanuntite inainte de a te fi decis sa cumperi o anumita piesa auto. Consultati diverse reviste electronice sau articole online despre automobile pentru a obtine o informare detaliata despre piesele auto pe care intentionati sa le achizitionati.
Intotdeauna este mai bine sa asteptati cateva zile si sa cititi online sau sa va consultati cu experti pentru a va cantari optiunile si a va da seama cum va decurge achizitia dumneavoastra.

Este recomandabil sa nu va grabiti si sa nu deveniti impulsiv mai ales atunci cand cautati piese auto esentiale si scumpe.

Amintiti-va ca este o achizitie unica si, prin urmare, epuizati toate optiunile, deoarece nu ati dori sa sariti pe portalurile de cumparaturi online in fiecare zi in cautarea de piese auto.

3) Verificarea

Intotdeauna aveti grija sa verificati de doua ori pagina finala de checkout inainte de a apasa butonul de cumparare/plata acum.

Asigurati-va ca in cosul dumneavoastra nu sunt incluse taxe de manipulare/ transport nedorite sau piese auto nedorite, excluzand pretul total al piesei auto.

4) Metoda de expediere

Daca va grabiti foarte tare sa va inlocuiti piesa auto defecta cat mai repede posibil, este intotdeauna viabil sa optati pentru livrarea expresa inainte de a face check-out. Desi va va costa cu siguranta un pic mai mult, dar cu toate acestea, va va linisti durerile impulsive.

De asemenea, asigurati-va ca ati verificat furnizorul si acreditarile acestuia inainte de a apasa butonul de plata. Unii furnizori iau mult mai mult timp decat pretind pe pagina de start a produsului si tind sa fie falsi.

Feriti-va de astfel de furnizori si verificati in prealabil unele recenzii postate despre ei. Daca aveti o senzatie dubioasa despre un furnizor dubios, de cele mai multe ori puteti cumpara acelasi produs de la furnizori diferiti de pe acelasi site.

Se poate socoti ca, daca parcurgeti aceste optiuni inainte de a cumpara piese auto online, ele vor fi cu siguranta foarte benefice pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *