Service reparatii telefoane Iasi – Un scurt ghid pentru pornit cu dreptul

Sa deschizi o afacere de reparatii telefoane Iasi poate deveni ceva foarte profitabil. Nu conteaza unde te afli in Romania, toata lumea va avea nevoie de un service de telefoane la un moment dat.
Tot ce ai nevoie pentru a desfasura corespunzator activitatea unei asemenea afaceri este sa ai instrumentele necesare, indemanare si un spatiu. Daca esti tanar, acestea sunt lucruri pe care le poti obtine fara o putere financiara foarte mare.

In aceste zile, sa iti spargi telefonul este ceva des intalnit, si indiferent de ce tip de sticla ai pe ecranul telefonului, toata lumea este vulnerabila la accidente cu ecranul telefonului.
Exista mai multe modalitati in care iti poti incepe un service de reparatii telefoane Iasi. Principalele doua modalitati care sunt foarte populare sunt ateliere de reparat telefoane cu locatie si ateliere mobile.

Atelier cu locatie

O locatie este cel mai bun mod de a iti comercializa afacerea. Aceasta arata legitimitate si il face pe client sa aiba mai multa incredere in serviciul oferit. Totusi, costul de a iti deschide un magazin care comercializeaza produse pe langa reparatie este mult mai mare decat al unui simplu atelier de reparatii telefoane Iasi.

Sa ai o locatie iti permite sa ai toate produsele de vanzare intr-un singur loc si de asemenea te ajuta sa lucrezi la mai multe dispozitive in acelasi timp. Acest lucru ar fi ideal pentru cineva care are suficient de multa putere financiara si isi poate permite unele riscuri.

Vinde alte produse si servicii.

Cu atat mai mult, in afacerile de reparatii telefoane, este bine sa vinzi de asemenea accesorii de telefoane mobile, huse de smartphone, telefoane vechi, si de asemenea sa cumperi telefoane vechi. Iti poti conduce afacerea chiar de pe un smartphone in aceste zile, observa cei de la portalul Reparatiitelefoane.ro.

Locatia atelierului tau este foarte importanta.

Locatia service-ului afecteaza direct impactul asupra afacerii, dar daca ai de gand sa lucrezi online, atunci ai nevoie de un site bun si de indrumare in legatura cu publicitatea.
Daca nu ai un service GSM Iasi cu locatie, poti lua comenzi online, si apoi poti prelua aparatele prin curier sau chiar tu personal.

Poti detine cateva telefoane mobile pe care sa le oferi clientilor tai in timp ce telefonul lor este la reparat.

Unde vrei sa o faci? Cum iti poti asigura credibilitate si sa ai materialele necesare?

Iti sugerez sa ai la indemana cateva smartphoneuri pe care sa le poti da clientilor ca si inlocuitor cat timp telefonul lor este reparat. Transfera contactele si cartela SIM in telefonul de rezerva.
Astfel ai indeplinit nevoia clientului de a avea un telefon de rezerva. Ia in considerare de asemenea vanzarea de telefoane second hand ca si parte a afacerii tale de reparatii telefoane Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *