Reciclarea deseurilor metalice de pe santier: eliminarea miturilor

Daca lucrati in constructii, veti sti foarte bine cat de repede se poate strange fier vechi pe santier. Se poate economisi o multime de timp si bani prin parteneriatul cu un centrul de colectare local inca de la inceputul unui proiect. In acest articol vom darama cateva dintre miturile care v-ar fi putut impiedica sa lucrati mai apropiat cu centrul local de fier vechi:

1. Nu merita sa tranzactionati fierul vechi

Bugetele pot fi restranse, si poate nu doriti sa cheltuiti bani sau sa depuneti munca pentru ceva care nu este necesar. Acestea fiind spuse, nu uitati ca puteti tranzactiona deseurile, ceea ce ar putea aduce o sursa suplimentara de venituri pentru afacerea dumneavoastra.

2. Este mai rapid sa duceti de unul singur deseurile la centrul de colectare

A fi nevoit sa duceti mormane de fier vechi la centrul de colectare in mod regulat inseamna incarcarea inutila a timpului dumneavoastra. Unele centre de colectare a fierului vechi pot aranja livrari si colectari regulate ale containerelor, astfel incat tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti bena sau containerul pe masura ce inaintati cu lucrarile.

3. Colectarea fierului vechi este costisitoare

Nu numai ca serviciul de colectare industriala poate fi rentabil – atunci cand tineti cont de timpul pe care il veti economisi prin faptul ca nu va fi nevoie sa incarcati deseurile intr-o duba si sa efectuati mai multe calatorii pana la centrul de colectare – dar puteti si sa economisiti bani programand colectari regulate, va sfatuieste portalul Fier-vechi.net.

Mai mult decat atat, daca aveti o bena sau un container la fata locului, asta inseamna ca nu se vor strange mici gramezi de deseuri in jurul santierului, pe care in cele din urma ar trebui sa le strangeti si sa le sortati.

4. Nu puteti avea incredere in colectorii de fier vechi

Industria fierului vechi nu a avut intotdeauna cea mai buna reputatie, dar, odata ce devine tot mai bine reglementata, devine mult mai usor pentru dumneavoastra sa gasiti un centru  de fier vechi de incredere care sa va devina partener, catre care sa vindeti intotdeauna fierul vechi la un pret corect!

Acum ca stiti care este adevarul, daca sunteti interesat sa va eficientizati procesul de reciclare si sa generati venituri suplimentare din fierul vechi, contactati astazi un centru de colectare a fierului vechi din orasul Dvs pentru a afla cum va pot ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *