Informatii esentiale pentru cei care inchiriaza masini de la aeroport

Prima data când va gânditi sa inchiriati o masina nu stiti care sunt conditiile si ce reguli trebuie mai exact sa urmati. Adesea, cautati aceste informatii despre agentiile care ofera servicii de rent car la aeroport dar in zadar. Acum, insa lucrurile devin mai simple, pentru ca in urmatoarele rânduri va vor fi prezentate exact datele de care aveti nevoie.

In primul rând, este obligatoriu sa aveti un act de identitate si o fotografie, in unele cazuri. Apoi, când decideti sa luati o anumita masina, asigurati-va ca acesta este disponibila. Rezervarile din timp sunt foarte avantajoase atât pentru pret, cât si pentru modelul de autoturism. Multa lume alege sa inchirieze o masina direct din aeroport, pentru ca orasul se gaseste la kilometri distanta, insa din acelasi motiv, majoritatea firmelor care au birou aici au tarife mai ridicate. O parte din taxele solicitate merg catre administratia aeroportului, sub forma de chirie, insa pentru clienti acest lucru semnifica doar un pret mai mare, si niciun avantaj.

In ceea ce priveste inchirierea, conditiile si regulile difera de la companie la companie, insa in general, agentiile de inchirieri auto impun un anumit minim de vârsta. In principiu, vârsta variaza: unele companii au minimul de 21 de ani, iar altele de 25 de ani. Unele companii de rent car de la aeroport pun la dispozitia clientilor si asigurari, pe când altele le cer clientilor asigurarea, dar mai ales sa dovedeasca faptul ca o detin.

Companiile mari de car rental au mai multe conditii, in schimb cu cele mici demersurile merg mai repede, pentru acestea fiind de ajuns un act de identitate si taxele specifice. Pe lânga aceste aspect, va trebui sa va gânditi inainte de a hotari sa inchiriati masina daca firma respectiva va poate pune la dispozitie toate serviciile de care aveti nevoie. Intotdeauna trebuie sa va asigurati ca necesitatile dumenavoastra au fost intelese. Fiecare companie are un reprezentant sau un agent, acesta fiind in masura sa va ofere informatiile pe care le solicitati.

Orice autoturism necesita investitie. Iar inchirierea unuia este destul de costisitoare, dar nu imposibila. Pentru a va asigura ca banii pe care ii aveti va sunt de ajuns, va trebui sa luati o masina de mici dimensiuni. Mijloacele de transport in comun pot fi o solutie, dar nici acestea nu va scutesc de preturi ridicate. Ba mai mult, apeland la o firma de rent car de la aeroport, puteti reusi sa economisiti ceva banuti, dar mai ales timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *