Ce sa faceti cand aveti nevoie sa vi se tracteze masina

Pregatirea pentru incidente neplacute poate ajuta la micsorarea stresului din momentele de dupa un accident. Aflati cum sa gasiti cele mai bune servicii de tractari ale masinilor.

Fiti pregatit

Sunteti blocat într-o avena uriasa sau ati fost implicat într-un accident de masina. La ce firma de tractari veti apela? Va veti simti mai calm si mai în siguranta daca veti fi pregatit pentru o urgenta de dinainte. Cautati cele mai de încredere servicii locale de tractare înainte. Pastrati cu dumneavoastra informatiile despre ei. În cazul unei urgente, nu va trebui sa va ganditi la cine sa apelati. Veti fi bine pregatit pentru a gestiona situatia.

Ce sa cautati la un serviciu local de tractare

Casa sau locul dumneavoastra de munca se afla probabil aproape de o firma respectabila de tractari. Doar realizati o cautare online pentru a gasi una în apropiere. Alegeti-o pe cea în care va puteti încrede pe timpul unei urgente rutiere. Cititi recenziile clientilor precedenti pentru a va asigura ca ati ales un serviciu respectabil.

Pentru a acoperi toate scenariile posibile ale defectiunilor sau coliziunilor unui vehicul, iata aici cateva servicii si calificari de baza pe care catalogul online Tractari-Auto.info confirma ca o firma de tractari buna le va oferi:

 1. Remorcare atat pe distante locale cat si mai lungi.
 2. Tractari pentru urgente 24 de ore.
 3. Remorcarea pe platforma în plus fata de obisnuita ridicare a rotilor.
 4. Un camion de dimensiuni mari pentru a gestiona masini mai mari, camioane sau SUV-uri.
 5. Licente, asigurari, afilieri cu cluburi auto respectabile.

Faceti legaturi de încredere

Alaturati-va unui club auto precum o asociatie nationala de automobile sau clubul auto al statiei dumneavoastra de gaz preferata. Majoritatea au cateva programe de asistenta rutiera pentru a va ajuta sa gasiti un serviciu de tractare. În plus, ati putea beneficea, de asemenea, de unele reduceri si avantaje de membru.

Verificati acoperirea companiei dumneavoastra de asigurari pentru tractari în caz de coliziuni sau defectiuni. Numarul unei firme de tractare pentru masini se poate afla chiar si pe cardul dumneavoastra de asigurare. De asemenea va puteti apela agentul de asigurari pentru brosurile lor despre ce sa faceti în cazul unei coliziuni.

La ce ar trebui sa va asteptati de la un operator de tractare a masinilor?

Asteptati-va ca operatori respectabili de remorcare a masinilor sa urmeze regulile autoritatilor munincipiului în care lucreaza. De fapt, unele zone metropolitane cer serviciilor de remorcare sa ceara taxe de plata fara adaosuri de taxe per mila. Asteptati-va la aceste responsabilitati de baza de la o firma de tractari respectabila:

 1. Sa va puna sa semnati un acord de ,,permisiune de remorcare”.
 2. Prezentarea unei facturi înainte de a cere plata.
 3. Sa aiba grija în mod adecvat de vehiculul si dumneavoastra si proprietatile personale.
 4. Sa duca vehiculul pentru reparare în locul în care doriti dumneavoastra.
 5. Sa urmeze instructiunile dumneavoastra acceptabile.
 6. Sa se comporte într-o maniera amabila.

Cum stiti daca masina dumneavoastra chiar are nevoie de o remorcare?

Daca faceti pana, masina dumneavoastra nu poate sta stabila sau se scurge lichid dupa o coliziune, ar trebui sa va opriti vehiculul imediat. Trageti pe dreapta si sunati la o firma de tractare de încredere pentu a garanta atat siguranta dumneavoastra cat si a celorlalti soferi de pe drum.

Beneficiile unui Serviciu de Remorcare a Masinii

Cand va aflati într-un accident de masina si nu va puteti aduce vehiculul la un service auto de reparatii prin alte mijloace, puteti angaja o firma de remorcare a masinilor sa faca acest lucru pentru dumneavoastra. În plus, majoritatea firmelor de tractari ofera asistenta rutiera, astfel încat puteti contacta un serviciu de remorcari sa va ajute în casul în care va închideti cheile în vehicul sau aveti o pana de cauciuc.

Firmele de tractari pot remorca majoritatea vehiculelor aproape la orice distanta cu preturi variate în functie de greutate, tipul vehiculului si distanta. Pe langa remorcarea vehiculului, firmele de tractari auto din zona dumneavoastra pot oferi de asemenea servicii de asistenta rutiera care pot ajuta în caz ca va închideti cheile în masina sau faceti o pana de cauciuc si nu aveti vreo rezerva. Unele firme mai mari de tractari presteaza de asemenea servicii de reparatii autp si pot avea facilitati de depozitare a vehiculelor. Daca aveti nevoie sa va transportati vehiculul dintr-o parte în alta si nu puteti sa îl conduceti, ar trebui sa angajati un serviciu de remorcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *